031 - 49 30 05 info@klotterjagarna.se
Vid nyproduktion i Göteborg

BYGGTJÄNSTER

Blev det anmärkning på slutbesiktningen, repor i bänkskivan eller skador på fönsterglasen?

Lugn, vi på Klotterjägarna har kunskap om hur man avhjälper de flesta typer av fläckar, repor och skador som kan uppstå i samband med nyproduktion av bostäder.

Vanliga punkter som vi åtgärdar är repor i diskbänkar eller annat rostfritt, vi tar bort rostfläckar, repor i laminat och genomför olika typer av glasreparationer. De senaste åren har vi utvecklat våra tjänster och hantverket som det innebär att varsamt men effektivt ta bort fläckar på kakel, klinker och marmor. Vi tar även bort färg på fönsterbleck och fula rostfläckar på balkongplattor.

 

 

Vi inleder med en inspektion av de skador som behöver fixas och sedan väljer vi noggrant bland våra otaliga maskiner för att få precis rätt tillvägagångssätt och rätt maskin till varje enskild åtgärd.

Vi slipar, lagar och polerar många olika material både invändigt och utvändigt, våra kunder är vanligtvis byggentreprenörer i Göteborg med omnejd. När du anlitar Klotterjägarna kan du lita på att jobbet blir ordentligt utfört och att vi kommer när vi lovat.

Ring oss idag så åtgärdar vi anmärkningarna!

Låt oss hjälpa dig

KONTAKTA OSS

Ring oss idag

031 – 49 30 05

eller

BOKA TID MED OSS

4 + 4 =