Byggtjänster vid nyproduktion i Göteborg

Blev det anmärkning på slutbesiktningen för repor i bänkskivan eller skador på fönsterglasen?

Lugn, vi på Klotterjägarna har kunskap om hur man avhjälper de flesta typer av fläckar, repor och skador som kan uppstå i samband med nyproduktion av bostäder.

Vanliga punkter som vi åtgärdar är repor i diskbänkar eller annat rostfritt, vi tar bort rostfläckar, repor i laminat och genomför olika typer av glasreparationer. De senaste åren har vi utvecklat våra tjänster och hantverket som det innebär att varsamt men effektivt ta bort fläckar på kakel, klinker och marmor. Vi tar även bort färg på fönsterbleck och fula rostfläckar på balkongplattor.

Ring oss idag så åtgärdar vi anmärkningarna!

Vi inleder med en inspektion av de skador som behöver fixas och sedan väljer vi noggrant bland våra otaliga maskiner för att få precis rätt tillvägagångssätt och rätt maskin till varje enskild åtgärd.

Vi slipar, lagar och polerar många olika material både invändigt och utvändigt, våra kunder är vanligtvis byggentreprenörer i Göteborg med omnejd. När du anlitar Klotterjägarna kan du lita på att jobbet blir ordentligt utfört och att vi kommer när vi lovat.

Kontakta oss 

Hör av dig om du vill veta mer om våra tjänster. Kontaktuppgifter och direktnummer hittar du på vår personalsida.

Klotterjägarna

Musikvägen 51,
421 39 Västra Frölunda

Telefon: 031-49 30 05
E-post: info@klotterjagarna.se