031 - 49 30 05 info@klotterjagarna.se
Vi hjälper till med

GLASPOLERING &

GLASREPARATION

Skyltfönster, glasfasader och andra större fönster utsätts ofta för skador och vandalisering, men istället för att byta glaset kan du anlita Klotterjägarna i Göteborg. Vi är specialister på att laga skador i glas som repor, rispor och syraetsningar. Vi kan även renovera skador som uppkommit i samband med fönsterputsning.

Normalt sett är graffiti, färgpennor och färg enkelt att tvätta bort men tyvärr har det blivit allt vanligare med den typen av klotter som kallas schrachitti, det innebär att glaset rispas alternativt att frätande ämnen blandas i färgen så att etsningar bildas i glaset. För den som råkat ut för repklotter eller syraetsningar finns det nu ett kostnadseffektivt och miljövänligt alternativ till att byta hela glaset.

 

 

Klotterjägarna i Göteborg kan renovera alla sorters glas och återställa det till originalskick igen. Glaset kan impregneras för att få skydd mot smuts och beläggningar vilket gör att det håller sitt fint längre och kräver mindre underhåll. Våra specialutbildade tekniker arbetar med ett renoveringssystem som är snabbt, effektivt och fritt från kemikalier så vi åstadkommer ett fantastiskt resultat på betydligt kortare tid än våra konkurrenter.

Byt inte hela fönstret utan spara på miljön och plånboken – ring Klotterjägarna!

Låt oss hjälpa dig

KONTAKTA OSS

Ring oss idag

031 – 49 30 05

eller

BOKA TID MED OSS

7 + 8 =