031 - 49 30 05 info@klotterjagarna.se
Klotterjägarnas

KVALITETS- & MILJÖARBETE

Vi arbetar aktivt för en bättre miljö och vi är självklart miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas. Klotterjägarnas mål är att göra alla arbeten med bästa resultat till minsta möjliga miljönpåverkan. Vi arbetar aktivt med att utveckla och förbättra vår arbetsprocess och vi ställer höga krav på att våra leverantörer och driver på utvecklingen mot miljöanpassade rengöringsmedel och utrustningar.

Renovera ditt glas, spara på miljön och pengarna

Glasindustrin gör av med enorma mängder energi där halva vikten av allt producerat glas går upp i rök i den ineffektiva produktionsprocessen, detta tär på våra värdefulla naturresurser.

Vi erbjuder en unik glaspoleringstjänst som är ett miljövänligt alternativ till att köpa nytt glas. Varför byta ut 4m2 glas när vi kan renovera den skadade ytan på 0.5m2?

 

 

Vi arbetar på bred front med miljöförbättrade åtgärder. Vår miljöplan innefattar bland annat minimering av rengöringsmedel vid klottersanering genom applicering av klotterskydd. Klotterskyddade ytor saneras snabbare och förbrukar mindre energi och rengörinsmedel eftersom saneringen utförs endast med varmvatten.

Våra produkter är reviderade av tredje part och godkända i enlighet med ISO 14001. Vi har dagvattenbrunnsfilter som kan filtrera spillvattnet efter sanering och våra servicehallar är utrustade med specialkärl för farligt avfall.

Låt oss hjälpa dig

KONTAKTA OSS

Ring oss idag

031 – 49 30 05

eller

BOKA TID MED OSS

11 + 7 =