031 - 49 30 05 info@klotterjagarna.se
Klotterjägarnas

MÅL & VISION

 

Klotterjägarna har siktet inställt på att bli Sveriges bästa och mest noggranna klottersanerare. Höga krav kräver hårt arbete och gediget yrkeskunnande.

Vi har byggt ett gott rykte på erkänt goda resultat för en lång rad nöjda uppdragsgivare där bland Göteborgs Energi och HSB Göteborg.

Vi garanterar högsta kvalité

Klotterjägarna grundades 2002 och har sedan starten arbetat hårt för att bli Sveriges effektivaste saneringsföretag.

Vår målsättning för alla uppdrag, stora som små är att uppnå ett perfekt resultat. Vår ambition är att göra Sveriges offentliga rum rent från klotter och nedsmutsning.

Vi fuskar aldrig!

Vår arbetsmetodik bygger på tesen att noggrannhet lönar sig. Det innebär att vi inför varje uppdrag gör noggrann analys av sanerings-ytan. Därpå fastlås arbetsmetod, kemikalier och redskap.

 

För att uppnå bästa resultat samarbetar Klotterjägarna med branschens främsta kemikalie- och redskapsleverantörer. Vi har byggt upp mycket goda relationer till dem och samarbetar aktivt med produktutveckling. För att uppnå högsta möjliga kvalitet använder vi olika kemikalietillverkare. Detta för att alltid välja den tillverkare som har bäst kemikalie för respektive arbete.

Vi erbjuder en unik glaspoleringstjänst som är ett miljövänligt alternativ till att köpa nytt glas. Varför byta ut 4m2 glas när vi kan renovera den skadade ytan på 0.5m2?

Brett tjänsteutbud med miljöansvar

För att kunna tillmötesgå våra kunders krav på tjänster har vi successivt breddat vårt produktutbud. Numera erbjuder vi förutom klottersanering och klotterskydd även fasadtvättning, impregnering, glaspolering/renovering samt flera sorter av specialsaneringar.

Målsättningen med vårt arbete är att alltid leverera högsta möjliga resultat för din fastighet med minsta inverkan på vår miljö. Därför ligger vi långt fram i miljöhanteringen och har stränga miljöcertifieringskrav. Vi är stolta över vårt miljöarbete.

Låt oss hjälpa dig

KONTAKTA OSS

Ring oss idag

031 – 49 30 05

eller

BOKA TID MED OSS

4 + 9 =